DURABILITATE, UTILIZAREA MATERIALELOR

Corturile de acoperiș Ikamper sunt realizate din pânză din poliester cu o densitate a materialului de 300 g / m2, care este respirabilă, prevenind astfel aburirea, dar în același timp izolează foarte bine, deci nu va fi prea cald într-o zi caniculară și nici prea rece în zilele reci.

Este mai greu decât materialul tipic pentru corturi din poliester și are un efect hidrofug de neegalat, astfel încât oferă o experiență confortabilă și liniștită chiar și pe timp ploios sau cu vânt.

Acest material este mai durabil decât poliesterul (nu este nevoie să lipiți cusăturile!) Și este mult mai rezistent la razele UV dăunătoare.

 

INTERPRETAREAIGNIFUGĂRII

Există două tipuri de corturi din pânză de policoton: unul este tratat cu un ignifug și celălalt nu.

Ignifugii (FR) sunt utilizați și pentru mai multe tipuri de materiale (pijamale pentru copii, mobilier, perdele, corturi) pentru a preveni sau a încetini răspândirea focului. Utilizarea substanțelor ignifuge este foarte obișnuită cu materialele corturilor pentru a îndeplini cerințele reglementărilor de protecție împotriva incendiilor. Materialele iKamper Poly 210D (cort, umbră, cort lateral) și corturile din pânză din policoton FR sunt tratate cu ignifug și îndeplinesc standardele industriale de protecție împotriva incendiilor.

 

REFLECȚIE DE APĂ INCOMPARATĂ

Skycamp în vânt

Skycamp și Jeep Wrangler

Abonare newsletter