Intrebari frecvente

iKamper SKYCAMP - Cortul de plafon care poate fi instalat într-un minut

În România îl puteți cumpăra direct de pe site-ul nostru, după care îl vom livra la domiciliul Dvs. 

 Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați pagina cu informațiile privind livrarea.

Datorită sistemului de montare și fixare universal cortul Skycamp poate fi montat pe majoritatea vehiculelor existente pe piață.

Aceste corturi de plafon au fost proiectate în așa fel, încât să le puteți monta pe două bare transversale normale (nu direct pe acoperișul mașinii), cum sunt cele fabricate de Thule, Yakima sau orice alte bare transversale existente pe piață (este vorba de aceleași bare pe care le montați caiacul sau bicicleta).

Încărcarea dinamică a barelor transversale trebuie să fie minim 75 kg, iar distanța între bare trebuie să fie minim 76 cm.

Vă rugăm să verificați dimensiunile și instrucțiunile referitoare la montarea cortului Skycamp.

Vă rugăm să luați în considerare greutatea cortului Skycamp (cca. 70 kg) la alegerea șinelor de acoperiș.

În jur de 70 kg. Cortul Skycamp suportă chiar și o încărcare de 408 kg, iar scara 150 kg.  

Greutatea maximă admisă este aceeași ca greutatea maximă admisă pe șinele de acoperiș/barele transversale ale autovehiculului Dvs.

La majoritatea barelor transversale/șinelor de acoperiș se oferă informații referitoare la încărcarea dinamică, adică la greutatea pe care o suportă în timpul deplasării. Acest lucru înseamnă că în cazul în care greutatea maximă admisă în timpul deplasării pe care o suportă barele Dvs. transversale este de 75 kg, nu aveți voie să așezați obiecte mai grele pe aceste bare în timpul conducerii.

Deoarece în timpul conducerii există și alte forțe care acționează (vânt, frânare, ciocniri etc.), încărcarea statică (în timpul parcării, staționării) este de fapt mult mai înaltă, decât cea dinamică, aceasta poate fi chiar și de zece ori mai mare.

Cortul Skycamp este disponibil într-o mărime care este compatibilă cu majoritatea șinelor de acoperiș de pe autovehicule.

Foarte simplu! Cu ajutorul unei chei franceze îl puteți monta sau demonta oricând. Greutatea cortului Skycamp este doar în jur de 70 kg, foarte puțin, luând în considerare dimensiunile acestuia în poziție deschisă.

Pentru montarea/demontarea cortului este nevoie de 2-3 persoane.

La prima montare a cortului pe autovehiculul Dvs. veți avea nevoie doar de 30 de minute, iar după prima montare veți avea nevoie doar de 10 minute.

Abonare newsletter